سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

خارجی

5 کشته در حمله جمعه اسرائیل به سوریه
وزیر دفاع اسرائیل: حکومت ایران تلاش می کند از طریف نیروی قدس سپاه پاسداران و نیروهای همسو در سوریه و لبنان در منطقه جولان سوریه، جبهه جدیدی را علیه اسرائیل باز کند.اسرائیل، ایران را به عنوان عامل شلیک موشک روز پنجشنبه از خاک سوریه به اسرائیل متهم کرد.
اسرائیل روز جمعه بخش هایی از خاک سوریه را مورد حمله قرار داد و اعلام کرد در این حمله، گروهی را مورد هدف قرار داد که روز پنجشنبه به خاک اسرائیل موشک شلیک کرده بود.
به گزارش عصرایران به نقل از سایت شبکه الجزیره، تلویزیون رسمی سوریه اعلام کرد در حمله هوایی امروز جمعه اسرائیل به خاک سوریه، 5 نفر کشته شدند. در این حمله هوایی اسرائیل، یک دستگاه خودرو در منطقه جولان سوریه مورد هدف قرار گرفت.
محل سقوط موشک های شلیک شده از خاک سوریه در اسرائیل در روز پنجشنبه

وزیر دفاع اسرائیل: ایران عامل شلیک موشک از سوریه به اسرائیل است
تلویزیون رسمی سوریه ادامه داد: "جنگنده های اشغالگر اسرائیلی یک دستگاه خودروی غیرنظامی را در روستای  الکوم واقع در حومه شهر قنیطره در جولان سوریه بمباران کردند. این حمله منجر به شهادت 5 غیرنظامی شد."براساس گزارش خبرنگار تلویزیون رسمی سوریه، این حمله به وسیله هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) در ساعت 10:30 صبح امروز جمعه انجام شد.
ارتش اسرائیل هم با تایید این حمله اعلام کرد: در این عملیات یک دستگاه خودرو حامل شلیک کنندگان موشک از خاک سوریه به سمت اسرائیل مورد هدف قرار گرفت.

محل سقوط موشک های شلیک شده از خاک سوریه در اسرائیل در روز پنجشنبه

 وزیر دفاع اسرائیل: ایران عامل شلیک موشک از سوریه به اسرائیل است
گروه "دیده بان حقوق بشر سوریه"مستقر در انگلیس هم در گزارشی ضمن تایید حمله روز جمعه ارتش اسرائیل به خاک سوریه اعلام کرد در میان 5 کشته شده این حمله، دو نفر از نیروهای دفاع ملی حامی دولت سوریه هستند.حمله هوایی روز جمعه ارتش اسرائیل به خاک سوریه در حالی روی داد که روز پنجشنبه میان اسرائیل و سوریه تبادل آتش شد.
 در روز پنجشنبه، ابتدا موشک هایی از خاک سوریه به سمت اسرائیل شلیک شد و سپس ارتش اسرائیل مراکزی را  در خاک سوریه بمباران کرد.

اسرائیل: کار ایران است


مقامات اسرائیلی مدعی شده اند حملات موشکی روز پنجشنبه از خاک سوریه به سمت اسرائیل توسط گروه های فلسطینی مورد حمایت ایران انجام شده است.
در حملات پنجشنبه ارتش اسرائیل به یک مرکز ارتش سوریه  یک سوری کشته  7 نفر دیگر زخمی شدند.
یک منبع نظامی اسرائیلی اعلام کرد حملات روز جمعه اسرائیل به سوریه، اعضای گروه مسؤول شلیک موشک در روز پنجشنبه را مورد هدف قرار داد. تعداد این افراد بین 4 تا 5 نفر بود.این منبع اسرائیلی اضافه کرد: این افراد عضو گروه " جنبش جهاد اسلامی فلسطین" در سوریه هستند که تحت نظارت ایران فعالیت می کنند.
ارتش اسرائیل روز پنجشنبه هم با انتشار بیانیه ای جنبش جهاد اسلامی فلسطین را مسؤول شلیک موشک از خاک سوریه به سمت اسرائیل دانست و اعلام کرد: این گروه با دستور ایران اقدام می کند. اسرائیل، دولت سوریه را مسؤول شلیک این موشک ها می داند و هزینه آن را پرداخت خواهد کرد.
موشه یعلون  وزیر دفاع اسرائیل

وزیر دفاع اسرائیل: ایران عامل شلیک موشک از سوریه به اسرائیل است
موشه یعلون  وزیر دفاع اسرائیل هم ایران را در پشت پرده اقدام اعضای جهاد اسلامی در شلیک موشک از خاک سوریه به سمت اسرائیل در روز پنجشنبه دانست و گفت که ایران از گروه  جهاد اسلامی حمایت مالی و تسلیحاتی می کند.
یعالون ادامه داد: حکومت ایران تلاش می کند از طریق نیروی قدس سپاه پاسداران و نیروهای همسو در سوریه و لبنان در منطقه جولان سوریه، جبهه جدیدی را علیه اسرائیل باز کند.وزیر دفاع اسرائیل ادعا کرد: حمله موشکی پنجشنبه به اسرائیل از خاک سوریه، تنها مقدمه آن چیزی است که پس از توافق هسته ای روی خواهد داد. ایران بعد از توافق هسته ای می تواند پول و سلاح بیشتری را به گروه های تروریستی بدهد.

نتانیاهو: یک افسر ایرانی پشت پرده شلیک موشک به اسرائیل است

 بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در واکنش به تنش نظامی با سوریه گفت: این هفته گفته بودم هر کس ما را مورد هدف قرار دهد او را مورد هدف قرار می دهیم. این اتفاق روی داد. ارتش ما گروهی را که موشک  به سمت اسرائیل شلیک کردند و مراکز ارتش سوریه که اجازه این شلیک را دادند مورد هدف قرار دادند.
وی افزود: ما مسؤول بالاگرفتن تنش نیستیم اما کشورهایی که برای در آغوش گرفتن ایران عجله می کنند باید بدانند که یک افسر ایرانی در پشت پرده شلیک موشک از سوریه به اسرائیل قرار دارند.در واکنش به این اتهام زنی ها، گروه جهاد اسلامی فلسطین انجام هرگونه عملیاتی را علیه اسرائیل تکذیب کرد .
منطقه جولان سوریه در مرزهای مشترک با اسرائیل قرار دارد. هم اکنون بخش هایی از جولان سوریه در کنترل مخالفان مسلح دولت سوریه و بخش های دیگر این منطقه در دست ارتش سوریه است. این جزء معدود دفعاتی است که ارتش اسرائیل، به صورت رسمی حمله به خاک سوریه را برعهده می گیرد. در گذشته معمولا مقامات اسرائیلی به هنگام حمله به خاک سوریه، تنها سکوت می کردند یا منابع غیررسمی و مطبوعاتی خبر می دادند.
ارتش اسرائیل در دو سال اخیر بارها حملات هوایی را علیه مراکز و افراد از جمله اعضای حزب الله لبنان در خط مرزی سوریه با اسرائیل انجام داده است. 
کشته شدن نفر شماره 2 داعش در بمباران هوایی
"حاجی معتز" در حمله هواپیمای بدون سرنشین متعلق به ائتلاف ضد داعش در نزدیکی شهر موصل عراق مورد هدف قرار گرفت و کشته شد.معاون خلیفه داعش و نفر شماره 2 این گروه در بمباران هوایی در شهر موصل عراق کشته شد. به گزارش عصرایران به نقل از رویترز،  کاخ سفید روز جمعه این خبر را تایید کرده است. 
بنابراین گزارش "فاضل أحمد الحیالی" معروف به "حاجی معتز" روز سه‌شنبه در حمله هواپیمای بدون سرنشین متعلق به ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا در نزدیکی شهر موصل عراق مورد هدف قرارگرفت و کشته شد. 

کشته شدن نفر شماره 2 داعش در بمباران هوایی
توافق ایران و آژانس برای "خودبازرسی": استفاده از بازرسان ایرانی برای مراکز حساس ایران
کاخ سفید اعلام کرد به آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازرسی از سایت های ایران اعتماد دارد.
توافق ایران و آژانس برای براساس خبرهای غیررسمی و متن توافق محرمانه میان آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران، آژانس در بازرسی از مراکز حساس ایران، از بازرسان ایرانی استفاده خواهد کرد.

به گزارش عصرایران ، خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده براساس توافق محرمانه آژانس و ایران، آژانس به ایران اجازه می دهد از کارشناسان ایرانی برای بازرسی از مراکزی مانند پارچین (مجتمع حساس در نزدیکی تهران) استفاده کند. این بازرسی در رسانه های غربی به عنوان "خودبازرسی" توصیف شده است.
آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران در تیرماه گذشته "نقشه راه" را برای تحقیق درباره برنامه هسته ای ایران امضا کردند.
امضای این نقشه راه همزمان با توافق هسته ای ایران و گروه 1+5 انجام شد.براساس این توافق ها، صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران تضمین می شود و در مقابل، تحریم ها علیه تهران برداشته می شود.

حمایت کاخ سفید از خودبازرسی ایران

کاخ سفید اعلام کرد به آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازرسی از سایت های ایران اعتماد دارد.
به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری ها، این اظهار نظر کاخ سفید در واکنش به خبرهایی است که می گوید آژانس به ایران اجازه می دهد به وسیله کارشناسان ایرانی از مراکز مشکوک به انجام فعالیت های هسته ای بازرسی انجام دهد و به نوعی، ایران خودبازرسی داشته باشد.
به نظر می رسد این خودبازرسی ها مربوط به بازرسی های آژانس از سایت های نظامی ایران باشد.
کاخ سفید تاکید کرد که توافق امضا شده میان آژانس و تهران، جدای از بازرسی هایی است که به زودی آغاز خواهد شد.
"نید برایس" سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا گفت: توافق میان ایران و آژانس ویژه تحقیقات آژانس درباره فعالیت های قدیمی هسته ای ایران است.
براساس توافق ایران و آژانس، تهران باید به صورت کامل از فعالیت های قبلی هسته ای اش گزارشی را برای آژانس اعلام کند.
این مقام ارشد آمریکایی ادامه داد: به برنامه های فنی آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بررسی وجود ابعاد نظامی در برنامه های سابق هسته ای ایران اعتماد داریم. این مسائل ممکن است مربوط به فعالیت های هسته ای ایران در بیش از یک دهه قبل بازگردد.
وزیر خارجه انگلیس به تهران می آید/ بازگشایی سفارت انگلیس؛ یکشنبه 
فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس روز یکشنبه آینده به ایران سفر می کند. قرار است در این سفر سفارت انگلیس در تهران نیز بازگشایی شود.وزیر خارجه انگلیس در سفر هفته آینده خود به تهران، سفارت این کشور را بازگشایی می کند.به گزارش عصرایران، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع  آگاه دیپلماتیک بریتانیایی نوشت: فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس روز یکشنبه آینده به ایران سفر می کند. قرار است در این سفر سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شود.
سفارت انگلیس در تهران چهار سال قبل (8 آذرماه 1390) در پی حمله شماری از معترضین و تصرف محدود سفارت و باغ سفارت انگلیس، تعطیل و دیپلمات های انگلیسی، ایران را ترک کردند. همزمان انگلیس، سفارت ایران در لندن را تعطیل و دیپلمات های ایرانی را اخراج کرد.
سفر وزیر خارجه انگلیس به تهران بعد از 14 سال/ بازگشایی سفارت انگلیس؛ یکشنبه
بازگشایی سفارت انگلیس در تهران به معنی عادی سازی روابط تهران - لندن است.وزیر خارجه انگلیس در سفر به تهران گروه کوچکی از بازرگانان را به همراه خود خواهد داشت.وزیر خارجه انگلیس قبل از این ابراز امیدواری کرده بود بعد از توافق هسته ای ایران و گروه 1+5، سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شود.
هنوز مشخص نیست چه کسی سفیر انگلیس در تهران خواهد شد اما انتظار می رود " آجی شارما " کاردار غیرمقیم فعلی انگلیس در تهران این سمت را برعهده بگیرد.یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه ایران سفر فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس به تهران و بازگشایی سفارت این کشور در ایران را تایید کرد.


سفر وزیر خارجه انگلیس به تهران بعد از 14 سال/ بازگشایی سفارت انگلیس؛ یکشنبه
لاریجانی: قرار گرفتن در دالان تحریم ها، حسنی برای کشور نبود بلکه اشکال بود/ توافق، دستاورد خوبی بود
"من نگاهم امیدوارکننده است / قطعنامه ای که اخیرا صادر شد قطعنامه های قبلی را از بین برد و این گام بزرگ حقوقی بود."
علی لاریجانی گفت: شکستن تحریم های هسته ای کار بسیار مهمی بود که زمینه رشد سرمایه گذاری در کشور را فراهم می کند.

به گزارش عصرایران، رئیس مجلس شوری اسلامی پنجشنبه 29 مردادماه در سفر به شیراز با تاکید بر اینکه مذاکرات را با درک درست و استراتژی روشن دنبال کردیم گفت: جلوی تحقیق و توسعه در موضوع هسته ای گرفته نخواهد شد.

به نوشته خبرگزاری ایرنا، لاریجانی که در در جلسه شورای اداری استان فارس سخن می گفت ادامه داد: نظام ما درست تصمیم گرفت که در این مقطع مذاکرات هسته ای را به جد دنبال کند، البته در این زمینه اختلاف نظرهایی در کشور وجود داشت.

لاریجانی: قرار گرفتن در دالان تحریم ها، حسنی برای کشور نبود بلکه اشکال بود/ توافق، دستاورد خوبی بود
لاریجانی افزود: من در این راستا فرد بی اطلاعی نیستم، به این دلیل که در بیش از دو دهه گذشته وجهی از زندگی ما به این مسئله مربوط شده است.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هم اکنون در مجلس کمیسیون ویژه ای مسئول بررسی این سند است، اظهار داشت: بررسی این سند لازم است اما دو گونه می توان این سند را بررسی کرد، نخست اینکه در لابه لای این سند و ضمائم آن به دنبال این باشند که اگر نقطه ضعیفی وجود دارد، آن را درشت نمایی و نگرانی در جامعه ایجاد کنند، کما اینکه ما در برخی رسانه ها شاهد این موضوع هستیم.
وی با بیان اینکه این گونه بررسی عیبی ندارد، ادامه داد: اما می توانیم به گونه ای دیگر به موضوع نگاه کنیم و آن این است که از این سند چه بهره ای می توان برای پیشرفت کشور برد و چگونه می توان نگرانی ها و مسائل مختلف را حل کرد.

لاریجانی اضافه کرد: مسئله هسته ای فقط مربوط به یک هفته یا دو هفته نبود و این گونه نبود که ما غافلگیر شده باشیم بلکه به تعبیری دو سال این مذاکرات در این دولت و یک سال و اندی در دولت قبل پیگیری شد ولی این مذاکرات در این دولت با سرعت بیشتری به سرانجام رسید.

در یک مذاکره سخت و چند جانبه ممکن است همه چیز صد در صد نباشد


وی خاطرنشان کرد: ما با درک درست و با یک استراتژی روشن این مذاکرات را دنبال کردیم، این طور نبود که مسئولین کشور در عمل انجام شده قرار گرفته باشند.لاریجانی تاکید کرد: بر روی بندهای مختلف این سند بحث شد، اینکه چگونه منافع کشور را حفظ کنیم در این سند مورد تاکید قرار گرفت. مسئولان ما در این زمینه تلاش های خوبی کردند البته در یک مذاکره سخت و چند جانبه ممکن است همه چیز صد در صد نباشد اما سوال ما این است که چرا ما این راه را انتخاب کردیم؟
رییس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مناقشه ما با غرب در موضوع هسته ای وجه فنی، حقوقی، سیاسی و اقتصادی داشت که ما تمام این این موضوعات را در نظر گرفتیم و کلا این حرکت را یک حرکت قوام دار می دانم.

قطعنامه اخیر، قطعنامه های قبلی را از بین برد


لاریجانی با تاکید بر اینکه شکستن تحریم ها عمل بسیاری مهمی بود که تحقق یافت، اظهار داشت: قرار گرفتن در دالان تحریم ها حسنی برای کشور نبود بلکه اشکالی بود که باید رفع می کردیم، قطعنامه ای که اخیرا صادر شد قطعنامه های قبلی را از بین برد و این گام بزرگ حقوقی بود.

وی اضافه کرد: قطعنامه های شورای امنیت، فضای بین المللی را برای همکاری با ایران پر ریسک کرده بود که این موضوع باعث شد سرمایه گذاری اندک شود و مبادلات تجاری سخت انجام گیرد.لاریجانی با تاکید بر اینکه توافق از نظر حقوقی دستاورد بسیار خوبی بود، گفت: در این موضوع از نظر فضای بین المللی فضای ساده تری برای کار با ایران فراهم شد.

توافق، شرایط را برای ایران آسان کرد

لاریجانی با بیان اینکه توافق، شرایط را برای ایران آسان کرد گفت: توافق هسته ای رویکردها را تغییر داد و همین موضوعات باعث شده که امروز رژیم صهیونیستی فریاد می زند، پول خرج می کند تا به هر نحوی توافق در کنگره آمریکا رد شود. این موضوع نشاندهنده نگرانی رژیم صهیونیستی است.
وی گفت: ایران به خاطر داشتن شرایط ژئوپولتیک برجسته، نیروی انسانی و منابع طبیعی مختلف، قدرت پرش دارد که این دستاورد مهمی برای ما است.

من نگاهم امیدوارکننده است


رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه امکان برقراری سرمایه گذاری برای ایران با این توافق فراهم خواهد شد گفت: من نگاهم به این موضوع امیدوارکننده است. راهی که ما با این توافق انتخاب کردیم راهی از سر دردمندی و دقت نظر بوده و ما نگاه به ابعاد مختلف موضوع داشته ایم.
وی با طرح این پرسش که آیا این توافق جلوی پیشرفت فناوری در این بخش را می گیرد یا خیر، گفت: این دغدغه ای بودکه ما از ابتدا داشتیم و ما در این توافق به این موضع تاکید داشتیم که نباید جلوی فناوری ایران گرفته شود.
لاریجانی افزود: اینکه در بندهایی بر IR6 و IR8 تاکید زیادی کردیم این به دلیل آن است این موضوعات مسئله اصلی ما برای توسعه در آینده است و ارزیابی ما این است که جلوی تحقیق و توسعه در موضوع هسته ای گرفته نخواهد شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در مورد موضوعات تسلیحاتی و امور دفاعی کشور گفت: ما از اول هم گفته بودیم که تحریم تسلیحاتی را نمی پذیریم و قبول نداریم.
وی با بیان اینکه در قطعنامه 1929 تحریم تسلیحاتی وسیعی علیه ایران اعمال شد، افزود: کاری که تیم مذاکره کننده کرد، این بود که آن را زمان دار کردند و ضمنا یک تبصره به آن وارد کردند که اگر ایران در این فاصله زمانی پنج سال به تسلیحاتی نیاز داشت، باید از شورای امنیت مجوز بگیرد.
رییس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: باید کسانی که در بحث هسته ای اشراف دارند دغدغه های مردم و جامعه رابا دقت درک کنند و به آنها توضیح دهند تا فضای جامعه آرام، امیدوار و رو به جلو حرکت کند. در شرایط امروز کشور با توفیقات پیش آمده باید فضای کسب و کار را تسهیل کنیم، البته برخی از مقررات دست و پا گیر بر سر راه سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار وجود دارد که باید مرتفع شود چرا که ما با توجه به بیکاری موجود در جامعه برای حل معضل باید تلاش کنیم.

نیاز به 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری داریم

لاریجانی با بیان اینکه برای پیشبرد اهداف عمرانی و اشتغال به 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز داریم، گفت: کمیسیون ویژه ای در مجلس برای تسهیل مقررات کسب و کار و تسهیل سرمایه گذاری تشکیل شده است.
              نانسی پلوسی: دموکرات ها به توافق هسته ای رای مثبت خواهند داد 
   پلوسی: من امیدوارم کار به جایی نکشد که رییس جمهور مجبور به استفاده از حق وتو شود اما در صورت وتوی رییس جمهور من اطمینان می دهم دموکرات ها از وتوی رییس جمهور محافظت خواهند کرد.رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد دموکرات ها در مجلس به میزانی رای دارند که حافظ رای وتوی اوباما در صورت رد توافق هسته ای از سوی  مخالفان باشد.
به گزارش عصر ایران "نانسی پلوسی" رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا دیروز در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتد پرس با اشاره به این موضوع گفت اگر لازم باشد دموکرات های مجلس نمایندگان در جهت حفاظت از وتوی اوباما در صورت رد توافق هسته ای با ایران رای مثبت خواهند داد.
دموکرات ها 146 کرسی در مجلس نمایندگان دارند و تا کنون بیش از 60 نفر از آنها با موضع گیری صریح اعلام کرده اند به این توافق رای مثبت می دهند.
پلوسی در مصاحبه با آسوشیتدپرس از ارایه آمار دقیق موافقان و مخالفان توافق هسته ای در بین دموکرات های مجلس نمایندگان خودداری کرد اما گفت اگر همین امروز رای گیری شود دموکرات ها به این توافق رای مثبت خواهند داد.
قرار است رای گیری نهایی درباره لایحه توافق هسته ای با ایران تا 17 سپتامبر ( 27 روز دیگر) انجام شود و نمایندگان دو مجلس نمایندگان و سنا (کنگره) در چارچوب قانون بازبینی توافق هسته ای با ایران، به توافق اخیرهسته ای با ایران رای خواهند داد.
جمهوریخواهان کنگره به طور مطلق مخالف این توافق هستند اما برای عبور از سد وتوی اوباما نیازمند همراهی دیگر نمایندگان دموکرات هستند تا بتوانند دو سوم آرای کنگره را علیه این توافق به دست آورند.
پلوسی گفت: من امیدوارم کار به جایی نکشد که رییس جمهور مجبور به استفاده از حق وتو شود اما در صورت وتوی رییس جمهور من اطمینان می دهم دموکرات ها با حمایت از این توافق ، از وتوی رییس جمهور محافظت خواهند کرد.
ناظران کسب دو سوم آرای کنگره از سوی مخالفان توافق هسته ای را تقریبا غیر ممکن می دانند. این احتمالی است که حتی "میچ مک کانل" رهبر اکثریت جمهوریخواه مجلس سنای آمریکا نیز آن را بسیار بعید دانسته است.
تصویب نهایی توافق هسته ای در سنای آمریکا نیازمند همراهی 34 سناتور است. این بدان معنی است که حتی اگر 10 سناتور دموکرات بر خلاف رویکرد حزبی شان به این توافق رای منفی بدهند ، عبور از سد وتوی اوباما برای مخالفان توافق ممکن نخواهد بود.
دیروز (چهارشنبه) همچنین دو سناتور دیگر دموکرات موافقت خود با توافق هسته ای را آشکار کردند و با این اقدام آنها تعداد سناتورهای حامی توافق به 25 نفر افزایش یافت.
در نقطه مقابل تا کنون 3 سناتور دموکرات نیز اعلام کرده اند به این توافق رای منفی خواهند داد.
43 کرسی از 100 کرسی مجلس سنا در اختیار دموکرات هاست. برای عبور از وتوی اوباما باید 67 سناتور به توافق هسته ای رای منفی بدهند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد