سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

 

بازتاب "نرمش قهرمانانه" در رسانه های خارجی  

 

یدیعوت آحارونوت نیز در گزارشی با عنوان «رهبر ایران خواستار دیپلماسی هسته‌یی انعطاف‌پذیر است» نوشت که آیت‌الله علی خامنه‌ای با اشاره به «انعطاف‌پذیری» دیپلماتیک احتمالی در مذاکرات هسته‌یی آینده گفت که کشتی‌گیران نیز گاهی برای دلایل فنی انعطاف‌پذیری نشان می‌دهند، ولی رقیب یا هدف اصلی‌شان را فراموش نمی‌کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار فرماندهان، پیشکسوتان و پرسنل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی داشت.

خبرگزاری فرانسه در خبری با عنوان «رهبر ایران پیش از مذاکرات خواستار انعطاف‌پذیری شد» گزارش داد در حالی‌که مذاکره‌کنندگان ایران خود را برای دور جدید گفت‌وگوها درباره برنامه هسته‌یی این کشور آماده می‌کنند، آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر عالی ایران روز سه‌شنبه گفت که انعطاف‌پذیری گاهی در دیپلماسی لازم است.

این خبرگزاری افزود که آیت‌الله خامنه‌ای این اظهارات را پس از آن بیان کرد که حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران که ماه میلادی گذشته به این سمت رسید اعلام کرد در مذاکرات مجدد با قدرت‌های جهانی انعطاف‌پذیری نشان خواهد داد.

این خبرگزاری به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران گزارش داد که نرمش قهرمانانه بسیار مفید و گاهی لازم است، ولی به شرطی که شخص، دشمن یا هدف اصلی‌اش را فراموش نکند.

این خبرگزاری در ادامه گزارش داد که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران سه‌شنبه شب برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرد و قرار است با کاترین اشتون رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه این نشست گفت‌وگو کند.

شبکه تلویزیونی بلومبرگ نیز به انعکاس اظهارات آیت‌الله علی خامنه‌ای پرداخت و نوشت که ایشان اعلام کرده است با «اقدامات دیپلماتیک صحیح» در قبال دشمنان ایران مخالف نیست.

این شبکه تلویزیونی افزود که این اظهارات از جانب عالی‌ترین مقام ایران که روز سه‌شنبه در دیدار با رهبران سپاه انقلاب اسلامی ایران مطرح شد می‌تواند نشان دهنده موافقت آیت‌الله خامنه‌ای با حسن روحانی برای تعامل با قدرت‌های غربی هنگام شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک باشد.

این شبکه تلویزیونی به نقل از آیت‌الله خامنه‌ای نوشت که با انعطاف‌پذیری موافق است زیرا این اقدام در برخی شرایط خاص مثبت و حتی لازم است، به شرطی که همراه با درک ماهیت و اهداف طرف مقابل باشد.

این شبکه تلویزیونی در ادامه نوشت که روحانی که جانشین محمود احمدی‌نژاد شده است قول داده است روابط ایران با کشورهای جهان را بهبود بخشیده و از شدت تحریم‌های بین‌المللی کشورهای غربی علیه برنامه هسته‌یی‌اش بکاهد. روحانی قصد دارد سفری شش روزه به نیویورک داشته باشد که از تاریخ 22 سپتامبر آغاز می‌شود.

روزنامه فایننشیال تایمز نیز در گزارشی با عنوان «رهبر ایران خواستار انعطاف‌پذیری در مذاکرات هسته‌یی شد» نوشت که آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در اظهاراتی که نشانه‌ای از عزم راسخ وی برای یافتن راه‌حلی برای موضوع هسته‌یی ایران است از انعطاف‌پذیری در مذاکرات با قدرت‌های جهانی حمایت کرد.

این روزنامه انگلیسی در ادامه نوشت که آیت‌الله خامنه‌ای که حرف آخر را در امور کشور می‌زند به دلیل تلاش‌های آمریکا برای براندازی دولت ایران بی‌اعتمادی شدیدی به آمریکا دارد، ولی روز سه‌شنبه گفت که با «نرمش قهرمانانه» موافق است، زیرا چنین تاکتیکی می‌تواند «بسیار خوب و لازم» باشد.

این روزنامه به بخشی از اظهارات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران درباره اینکه یک ورزشکار می‌تواند گاهی نرمش نشان داد ولی رقیبش و هدفش را فراموش نمی‌کند، پرداخت و نوشت که ایشان هشدار داد که مذاکره‌کنندگان هسته‌یی نباید اهداف واقعی نظام استکبار را فراموش کنند.

این روزنامه نوشت که هنوز مشخص نیست آیا اظهارات آیت‌الله خامنه‌ای چراغ سبزی برای دیپلمات‌های ایرانی است تا در مذاکرات مستقیم با آمریکا درباره برنامه هسته‌یی‌شان در سفر به نیویورک در هفته آینده شرکت کنند.

روزنامه واشنگتن پست نیز در گزارشی با عنوان «رهبر معظم ایران از دیپلماسی حمایت کرد» نوشت: آیت‌الله علی خامنه‌ای روز سه‌شنبه گفت که کشورش باید از دیپلماسی به جای نظامی‌گری استقبال کند و افزود که اکنون زمان «نرمش قهرمانانه» است و حمایتش را از تلاش‌های بین‌المللی حسن روحانی رییس‌جمهور جدید ایران نشان داد.

این روزنامه نوشت که اگرچه آیت‌الله خامنه‌ای گفت که جمهوری اسلامی ایران هرگز اصول و اهداف انقلابی‌اش را کنار نخواهد گذاشت، افزود که اکنون زمان پرداختن به مناقشات دیپلماتیک ایران با قدرت‌های جهانی فرا رسیده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از رهبر انقلاب نوشت که با آنچه چند سال پیش «نرمش قهرمانانه» خواند موافق است و تا زمانی که ایران به اصول اصلی خود پایبند باشد، چنین رویکردی بسیار خوب و لازم است.

این روزنامه نوشت که اظهارات آیت‌الله خامنه‌ای آشکارترین نشانه این است که دولت روحانی از حمایت رهبر معظم ایران برخوردار است چیزی که برای رسیدن به توافق با آمریکا و سایر کشورهای دخیل در مذاکرات هسته‌یی با ایران الزامی است.

روزنامه تلگراف نیز در گزارشی با عنوان آیت‌الله خامنه‌ای نشان داد که ایران ممکن است برای حل موضوع هسته‌یی‌اش آماده باشد، نوشت که رهبر معظم ایران اعلام کرد که با یک اقدام دیپلماتیک در برابر غرب مخالف نیست.

این روزنامه نوشت که آیت‌الله علی خامنه‌ای روز سه‌شنبه اعلام کرد که سیاست جدید پیشنهادی حسن روحانی در زمینه تعامل بیشتر می‌تواند منافع مثبتی برای ایران به همراه داشته باشد.

این روزنامه نوشت: ایشان افزود که به «نرمش قهرمانانه» اعتقاد دارد زیرا از «سیاست خارجی منطقی» حمایت می‌کند.

واشنگتن‌پست در ادامه نوشت که رییس‌جمهور ایران با دیدار وزیر امور خارجه کشور با ویلیام هیگ همتای انگلیسی‌اش موافقت کرده است و گمانه‌زنی‌ها درباره اینکه ملاقات مقامات ایران با دیپلمات‌های آمریکایی نیز ممکن است در دستور کار قرار داشته باشد افزایش یافته است.

روزنامه دیلی‌استار نیز در گزارشی با عنوان «رهبر ایران از انعطاف‌پذیری حمایت کرد» نوشت که آیت‌الله علی خامنه‌ای روز سه‌شنبه گفت که انعطاف‌پذیری در دیپلماسی گاهی لازم است.

شبکه خبری العربیه نیز در گزارشی با عنوان «رهبر ایران خواستار نرمش قهرمانانه در قبال غرب شد» نوشت که آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر معظم ایران روز سه‌شنبه تاکید کرد که ایران باید «نرمش قهرمانانه» در قبال غرب را دنبال کند و افزود که به انعطاف‌پذیری در روابط بین‌المللی نیاز است.

این شبکه خبری در ادامه گزارش داد که آیت‌الله خامنه‌ای در این اظهارات که در حضور فرماندهان سپاه انقلاب اسلامی ایران اعلام شد، گفت که با گام‌های دیپلماتیک مناسب مخالفتی ندارد.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نیز در گزارشی با عنوان «رهبر ایران خواستار دیپلماسی هسته‌یی انعطاف‌پذیر است» نوشت که آیت‌الله علی خامنه‌ای با اشاره به «انعطاف‌پذیری» دیپلماتیک احتمالی در مذاکرات هسته‌یی آینده گفت که کشتی‌گیران نیز گاهی برای دلایل فنی انعطاف‌پذیری نشان می‌دهند، ولی رقیب یا هدف اصلی‌شان را فراموش نمی‌کنند.

منبع: ایسنا

 

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
العالم: سایت خبری الحدث نیوز در یادداشتی پیرامون سابقه و ریشه خانوادگی بندر بن سلطان نوشت: بندر، فرزند سلطان بن عبدالعزیز آل سعود و برادرزادۀ پادشاه عربستان است. مادرش "خیزرانه" یک زن سودانی سیاه چرده بود که به طور پنهانی با پدر بندر ارتباط داشت، لذا از نگاه آل سعود، شاهزاده سعودی "اصیل" نبوده و در نتیجه رابطه نامشروع و خارج از چارچوب ازدواج  به دنیا آمده است.

خیزرانه از سلطان بن عبدالعزیز باردار شد و بندر را به دنیا آورد، سلطان بن عبدالعزیز، ولیعهد پیشین عربستان تا مدتی پیش از مرگش در سال 2011 انتساب بندر به خود را انکار می کرد. مجله فارین پالیسی هم در مقاله ای در سال 2010 به این مطلب اشاره، و آن را تایید کرده است.

 شاهزادگان سعودی در ظاهر به خاطر آنکه به طور نامشروع به دنیا آمده، و در اصل به خاطر هراسی که از نفوذ وی در تمامی عرصه ها و نزدیکی او به آمریکایی ها دارند، با وی شدیدا مخالفند.

الحدث نیوز می افزاید: سالها طول کشید تا سلطان بن عبدالعزیز، بندر را رسما به فرزندی بپذیرد. این موضوع باعث اختلاف میان وی و هواداران و مخالفان در خاندان حاکم شد که با اعطای نقش به وی مخالف بودند اما نفوذ سیاسی و امنیتی اش به ویژه با حمایت آمریکا، باعث تثبیت جایگاه وی شد، چون بندر فرزند "دُردانه" آمریکا در عربستان سعودی محسوب می شود.   

بندر دارای همکاری مستحکم با سیا و جان مکین و جرج بوش پدر به عنوان شخصیتهای سرشناس نئومحافظه کار بوده و اصطلاحاً، "درِ کاخ سفید همواره به روی وی باز است".
بسیاری از اعضای خاندان حاکم آل سعود معتقدند که بندر برای آنها دام پهن کرده است. وی مغز متفکر جاسوسی و تروریسم در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس محسوب می شود، پشتیبان پنهان القاعده است و مانند آن دارای مذهب وهابی سلفی است.   
بندر به دست داشتن در ایجاد فتنه طایفه ای در عراق و ورود القاعده به آن، حمایت از گروههای وابسته به القاعده در سوریه مانند جبهه النصره، اعزام افراد مسلح به سوریه، همچنین پشتیبانی از افراد مسلح در لبنان، سومالی، لیبی و سودان نیز متهم است.
به نوشته الحدث نیوز، بندر بازی پوکر را بسیار دوست دارد و از آنجا که دارای تابعیت آمریکایی نیز هست، هرگاه اراده کند برای تفریح و خوشگذرانی به آمریکا سفر می کند؛ اما بسیاری بر این باورند که علت خباثتی که در ذات وی نهفته نه فقط به سبب عقیده انحرافی سلفیت و نه تنها به خاطر ارتباط نزدیک با سازمان های جاسوسی آمریکا؛ بلکه پیش از هر چیز به سبب ناپاک بودن اصل و نسب اوست.
این گروه معتقدند که حاکم واقعی در عربستان، بندر است چون هیچ تصمیم و اقدامی بدون موافقت و نظارت وی صورت نمی گیرد.


 

تحلیل «واشنگتن پست»:
طی هفته های اخیر، با اوج گیری بحث حمله آمریکا به سوریه و سپس اعلام انصراف دولت آمریکا از این اقدام، بسیاری از تحلیلگران از تأثیر این اقدام بر موضوع هسته ای ایران گفته و نوشته اند. در این میان، هرچند بسیاری از تندروهای آمریکایی عدم حمله آمریکا به سوریه را «پیامی نادرست» برای ایران خوانده اند، روزنامه واشنگتن پست تحلیل متفاوتی را در این زمینه ارائه داده است.
 
طی هفته های اخیر، با اوج گیری بحث حمله آمریکا به سوریه و سپس اعلام انصراف دولت آمریکا از این اقدام، بسیاری از تحلیلگران از تأثیر این اقدام بر موضوع هسته ای ایران گفته و نوشته اند. در این میان، هرچند بسیاری از تندروهای آمریکایی عدم حمله آمریکا به سوریه را «پیامی نادرست» برای ایران خوانده اند، روزنامه واشنگتن پست تحلیل متفاوتی را در این زمینه ارائه داده است.

به گزارش «تابناک»، روزنامه «واشنگتن پست» در مطلبی به بررسی سیاست های اوباما در قبال ایران و سوریه پرداخته و می نویسد تصمیم اوباما مبنی بر توقف طرح حمله به سوریه، از سوی بسیاری از ناظران مسائل ایران در آمریکا با انتقاد مواجه شده است.

این گروه هشدار می دهند که اوباما «خط قرمز» خود را نادیده گرفته، اعتبار خود به عنوان رئیس جمهور آمریکا را خدشه دارد کرده و در این مسیر، به ایران پیام داده که این کشور می تواند بدون توجه به هشدارهای آمریکا، به سوی دستیابی به سلاح هسته ای حرکت کند.

با این وجود، «مکس فیشر»، تحلیلگر واشنگتن پست استدلال می کند که بر خلاف این دیدگاه ها، سیاست اوباما در قبال سوریه کاملاً عملگرایانه بوده و دقیقاً پیام صحیحی را – به ویژه در این مقطع زمانی حساس – برای ایران فرستاده است.

فیشر در توضیح نظر خود می نویسد اوباما از همان ابتدا آشکارا بیان کرده بود که هدف اصلی اش در قبال سوریه، جلوگیری از استفاده از سلاح شیمیایی در این کشور است. بر همین اساس، زمانی که اطمینان حاصل کرد می توان از طریق طرح روسیه به همین نتیجه رسید، از حمله به سوریه صرف نظر نمود.

فیشر می نویسد همین نکته، مشابهت هایی را میان دیدگاه اوباما نسبت به سوریه و ایران به وجود می آورد. اوباما تاکنون اظهار داشته که آنچه از ایران می خواهد، عدم تعقیب سیاست غیرصلح آمیز هسته ای از سوی ایران و موافقت این کشور با مجموعه بازرسی هایی است که صلح آمیز بودن برنامه هسته ای این کشور را ثابت کند. به بیان وی، در صورتی که ایران با این موارد موافقت کند، تحریم ها تخفیف یافته و چشم انداز حمله نظامی نیز از بین خواهد رفت.

همین جاست که مشابهت موضوع با سوریه اهمیت می یابد: ایران به شدت نسبت به ایالات متحده بی اعتماد بوده و نگران است که اوباما با پایبند نماندن به وعده خود برای توافق، به این کشور خیانت خواهد کرد. این مانع بسیار مهمی در مقابل هرگونه توافق میان ایران و آمریکاست.

اما در صورتی که ایران مشاهده کند توافق آمریکا با دولت سوریه در عمل موفقیت آمیز است، این پیام برای این کشور ارسال خواهد شد که می تواند به آمریکا اعتماد نماید. در شرایطی که مقامات ارشد ایرانی از تعامل و انعطاف سخن می گویند، اکنون زمان مناسبی است که اوباما نیز انعطاف و دیپلماسی خود در قبال خاورمیانه را به نمایش بگذارد.

اما مسئله دیگر، انتقادهایی است که درباره اعتبار آمریکا مطرح می شود. اما عدم حمله به سوریه، اعتبار اوباما را از بین نخواهد برد. ایران همواره تردید داشته که در صورت ارائه امتیازاتی از سوی این کشور، اوباما واقعاً بتواند گزینه تحریم ها و حمله نظامی را کنار بزند. به عبارت دیگر، ایرانی ها بر این باورند که آمریکا در پشت پرده در تلاش برای از میان بردن جمهوری اسلامی است.

بر این اساس، تصمیم اوباما مبنی بر انصراف از حمله به سوریه، نه تنها به اعتبار اوباما لطمه نمی زند، بلکه آن را تقویت نیز خواهد کرد؛ زیرا نشان می دهد که وی در پی نابودی جمهوری اسلامی نیست و در صورتی که ایران به تقاضاها در موضوع هسته ای پاسخ دهد، صلح میان دو کشور برقرار خواهد بود.

فیشر در پایان می نویسد: «این دقیقاً همان پیامی است که در شرایط کنونی باید برای ایران فرستاد».
 
یک گروه از دختران حلبی پس از آموزش زیر نظر معارضین گروهی با عنوان "مادر عایشه" تشکیل داده اند تا با ارتش سوریه بجنگند.به گزارش مشرق به نقل از فرارو، در حالی که بیش از 2 سال از جنگ در سوریه می گذرد و نزدیک به یکصدهزار کشته و 2میلیون آواره برجای مانده است یک گروه جدید از معارضین اعلام موجودیت کرده است.
این گروه با نام "مادر عایشه" که از دختران جوان و نوجوان حلب تشکیل شده است در محله "صلاح الدین" استقرار داشته و زیر نظر گروه "التوحید" حلب آموزش نظامی دیده اند. به روایت عکس های "لوبنا میره" عکاس رویترز این دختران در همین محل کار با اسلحه، نشانه گیر و تیراندازی را  یاد می گیرند. "ام محمد" سردسته این گروه همسر یکی از فرماندهان ارتش آزاد در حلب و مادر 4 فرزند است. این گروه همگی صورت خود را تا نزدیک چشم ها پوشانده و پارچه ای منقش به کلام"لا اله الا الله" به پیشانی خود می بندند. 














نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد