سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

 

اظهار نظر جنجالی خاخام صهیونیست درباره ایران
سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۳۰
 
یک خاخام تندرو صهیونیست پیش بینی کرد ایران توسط خداوند یا وسیله دیگری نابود می شود. خاخام تندور یهودی در اسرائیل در پیام هفتگی خود که در سایت مذهبی " کیکار شبات " منتشر شده پیش بینی کرد کشورهای عربی و اسلامی با فاجعه هایی روبرو شوند...
 
اظهار نظر جنجالی خاخام صهیونیست درباره ایران
 
به گزارش افکارنیوز به نقل از شفاف، یک خاخام تندرو صهیونیست پیش بینی کرد ایران توسط خداوند یا وسیله دیگری نابود می شود.

به گزارش سایت خبری اس ان اس سوریه، " نیر بن ارتسی " خاخام تندور یهودی در اسرائیل در پیام هفتگی خود که در سایت مذهبی " کیکار شبات " منتشر شده پیش بینی کرد کشورهای عربی و اسلامی با فاجعه هایی روبرو شوند و در این کشورها جنگ های داخلی به وقوع بپیوندد.

وی در مورد ایران اظهار داشت: ایران به نظر می رسد آرام است اما ترس و هراس زیادی در این کشور وجود دارد. ایرانی ها از ارتکاب هرگونه اشتباه می ترسند.

این روحانی تندرو یهودی در اسرائیل افزود: خداوند در تاسیسات هسته ای ایران افرادی را قرار داده است. ایرانی ها می دانند که هرگونه اشتباه کوچکی ممکن است ایران را به یک جزیره ویران تبدیل کند. چه به دست خداوند و چه وسیله دیگری

وی همچنین در مورد لبنان گفت: حسن نصرالله احساس امنیت نمی کند و کسی را ندارد که از وی پشتیبانی و دفاع کند. بنابراین لبنانی ها همدیگر را می خورند.
این خاخام در مورد مصر و سوریه نیز اظهار داشت: مصر شاهد حوادثی خواهد بود که بهتر از وضعیت سوریه نیست. مصری ها به طور دائمی و ثابت به قاچاق و ذخیره اسلحه گروه های فلسطینی حماس و فتح کمک می کنند و هر از چند گاهی از توقیف فرد یا محموله ای خبر می دهند تا به جهان ثابت کنند که در جهت منافع اسرائیل عمل می کنند.

وی افزود: همانگونه که خداوند وعده داده است پل " اسوان " در مصر نابود می شود و آب این کشور را در می نوردد. این حادثه ممکن است هر لحظه به وقوع بپیوندد و دعا و عملیات پیشگیرانه نیر فایده ای نخواهد داشت.بر اساس پیش بینی ها این خاخام ، حماس و فتح به دلیل اینکه فکر می کنند اسرائیل ضعیف است خوشحال می شوند اما اسرائیل قوی ترین رژیم جهان است. افسران ارتش اسرائیل نیروی ارتش را در غزه و برای گرفتن فلسطینی ها هدر نمی دهند. ارتش اسرائیل می داند که چه زمانی دست بر دشمن خود بگذارد و این همان اراده الهی است که وارد عقل های رهبران ارتش اسرائیل شده است و بر این اساس می دانند که با استفاده از این اعتقاد از اسرائیل حمایت کنند.
 
 
 
تاملی بر سیاست های نظامی روسیه دریای خزر

خبرگزاری فارس:کارشناسان نظامی روسیه علت تحرک این کشور دردریای خزر را،رقابت‌ دولت‌های حاشیه خزر، تحت فشار قرار دادن سایر کشورهای ساحلی برای تعیین تکلیف رژیم حقوقی خزر ونگرانی روسیه ازایران برای توسعه حضور نظامیش دردریای خزر،می دانند.

خبرگزاری فارس: تاملی بر سیاست های نظامی روسیه دریای خزر 

تحرکات اخیر فدراسیون روسیه در دریای خزر حاکی از تقویت موقعیت نظامی و دفاعی این کشور در این پهنه آبی دارد. طی روزهای اخیر، خبرگزاری ریانووستی روسیه ، به نقل از سخنگوی منطقه نظامی جنوب روسیه اعلام کرد دو فروند شناور هجومی جدید ـ مجهز به موشک انداز ـ به ناوگان دریای خزر ارتش روسیه اضافه می شوند. علاوه بر این، در بهار آینده نیز سه کشتی نظامی آبی خاکی «سرنا» و در تابستان آینده، کشتی های کوچک هجومی از نوع «سفیاژیک» و «اوجیلیتش» به ترکیب نیروی دریایی روسیه مستقر در دریای خزر ملحق خواهد شد.

اقدامات اخیر را باید در ادامه روندی دانست که طی چند سال اخیر با توجه به عدم حل و فصل رژیم حقوقی دریای خزر، تحرکات دفاعی سایر کشورهای ساحلی و نیز افزایش تنش میان ایران و غرب و احتمال استفاده از گزینه نظامی علیه ایران، روسیه را به سمت تقویت ناوگان دریایی خود در دریای خزر سوق داده است. هرچند، قدیمی ترین و بزرگ ترین ناوگان دریایی در دریای خزر از آن فدراسیون روسیه است و به عبارتی دیگر، این کشور قدرت اول دریایی این پهنه آبی به‌شمار می رود، اما عوامل یادشده موجب شده است تقویت ناوگان دریایی روسیه در دریای خزر شتاب بیشتری گیرد.

روسیه در سال 2010 قایق های موشک انداز را از آستراخان به واحدهای ناوگان کوچک مستقر در داغستان منتقل نمود تا این بخش از سیستم دفاعی خود در دریای خزر را تقویت نماید. علاوه براین، سه کشتی تهاجمی آبی ـ خاکی به‌همراه موشک های جدید ضد کشتی به ناوگان دریایی روسیه در دریای خزر اضافه شدند و به موازات آن، دور جدید آموزش واحدهای غواصی نیز توسط نیروی دریایی روسیه آغاز شد. در حال حاضر، ناوگروه روسیه شامل دو اسکادران 73 در آستراخان و 106 در کاسپیسک ماخاچکالا است.

در می 2011، سرگئی ایوانف، معاون نخست‌وزیر روسیه، اعلام نمود که روسیه طرحی را به منظور تقویت ناوگان دریایی خود در دریای خزر تا سال 2020 در دست اجرا دارد. در این راستا تعداد 16 فروند کشتی جنگی، سامانه ساحلی موشکی و واحدهای هوانوردی به ناوگان روسیه اضافه خواهد شد. دریادار ولادمیر کیتوسکی، فرمانده نیروی دریایی روسیه، نیز در آستراخان، در می 2011 با تکرار اظهارات ایوانف، به جزئیات بیشتری اشاره و اعلام نمود که دو کشتی جدید موشک‌انداز به همراه سه کشتی یدک‌کش به 148 ناو موجود ملحق خواهند شد.

بنا به گفته کیتوسکی، دولت روسیه به‌زودی موشک های ضد کشتی مافوق صوت را در ساحل دریای خزر مستقر خواهد کرد. اظهارات ایوانف و کیتوسکی به‌روشنی نشان از عزم جدی روس ها برای تقویت ناوگان دریایی مستقر در دریای خزر دارد.یکی از دلایل و اهداف مشخص روس ها از افزایش توان دفاعی و رزمی در دریای خزر، مقابله با پیامدهای حمله نظامی احتمالی به ایران است.

در این راستا، روس ها موشک های جدید ضدناوی از نوع بال ـ ای، با امکان هدایت سیار زمینی و برد 120 کیلومتر را در 10 کیلومتری ساحل دریای خزر در میدان تمرینات نظامی آداناک داغستان مستقر نمودند و در 26 آوریل 2012 (7 اردیبهشت 1391) موفق به آزمایش این موشک در دریای خزر شدند. سیستم متحرک ساحلی موشکی بال قادر است اهداف را در فاصله 120 کیلومتری در هر زمان از شبانه‌روز و در نامساعدترین شرایط آب و هوایی منهدم کند.

قدرت آتش آن قادر است وظایف جنگی کشتی های بزرگ ضربتی، نیروهای هوابرد یا کشتی های اسکورت را برهم زند. علاوه بر این ناوگان دریایی روسیه در دریای خزر، با پروژه‏های ساخت یک کشتی موشک‏انداز و شناورهای توپدار کوچک تقویت خواهد شد. این کشتی‏ها توسط شرکت Zelenodolskواقع در تاتارستان روسیه، طراحی شده است.

در همین راستا، کشتی موشک‏انداز داغستان به عنوان اولین کشتی نیروی دریایی روسیه مجهز به سیستم موشکی Caliber-NK به ناوگان دریایی روسیه در دریای خزر اضافه شده است که این امکان را برای ناوگان روسی فراهم می سازد موشک‏هایی با دقت بالا را به سمت اهداف دریایی و ساحلی تا فاصله 300 کیلومتری شلیک کند. علاوه براین، شناور توپدار کوچک Volgodonsk به علت قدرت مانور بالا در سطح، برای استفاده در محدوده وسیعی از خط ساحلی دریای خزر، رودخانه ولگا و آب‏های نزدیک روسیه نیز مورد استفاده ناوگان دریایی روسیه مستقر در دریای خزر قرار خواهد گرفت.

ناوگان کاسپین روسیه، از سال 2002 مجهز به ناوشکن کلاس گپارد (در زبان روسی به معنی یوزپلنگ) نیز شده است که ناوشکن تازه ساخته شده گپارد 2 نیز بعد از چند آزمایش در ماه‌های نزدیک به این ناوگروه اضافه خواهد شد. این ناوشکن نسبت به گپارد سیستم الکترونیکی بهتری دارد و قابلیت نبرد آن نیز به میزان زیادی بهسازی شده است. ناوشکن گپارد 2 با قابلیت انهدام اهداف زیرسطحی، سطحی و هوایی، با طول 102 متر، دارای قدرت جابجایی 2000 تن محموله، حداکثر سرعت 23 گره دریایی و برد عملیاتی 5000 مایلی است.

از سویی دیگر، روسیه به منظور افزایش آمادگی در مقابل احتمال هجوم نظامی تلافی جویانه ایران علیه میدان های نفتی متعلق به شرکت‌های آمریکایی در سواحل شرقی دریای خزر با مشارکت کشورهای قزاقستان، تاجیکستان و قرقیزستان، در فاصله 9 تا 26 سپتامبر گذشته، (شهریور 1390) به انجام یک مانور نظامی مشترک مبادرت نمودند. مانوری که پوشش رسانه ای چندانی در ایران پیدا نکرد.

در مانور نظامی مزبور که « مرکز ـ 2011» نامیده شده بود، و در نوع خود بزرگترین رزمایش از زمان انجام مانور سال 2002 روسیه در آب های خزر محسوب می شد، 12000 تن از نیروهای نظامی روسیه شرکت داشتند. در جریان انجام مانور، ابتدا حمله نظامی آمریکا علیه تاسیسات اتمی ایران، سپس حمله تلافی‌جویانه ایران در بخش‌های شرقی خزر، علیه میدان های نفتی منطقه، بازسازی گردید و در مرحله بعد نحوه مقابله با این هجوم فرضی تمرین شد.

بر اساس گزارش های انتشاریافته پیرامون مانور نظامی موسوم به «مرکز ـ 2011»، واحد های اطلاعات جاسوسی روسیه، موضوع حمله تلافی‌جویانه ایران در آب‌های خزر را کشف و متعاقباً، «واحدهای مشترک واکنش سریع» و نیروهای عملیات ویژه آسیای مرکزی برای خنثی ساختن تهدید یاد شده در دو مرحله وارد عمل شدند.

به فاصله اندکی از این رزمایش، نیروی دریایی روسیه به منظور کسب آمادگی بیشتر نیروهای مستقر در منطقه و نیز آزمایش توان دفاعی و رزمی ناوگان دریایی خود، رزمایش بزرگ دیگری را در آذر ماه 1390 به اجرا گذاشت که در آن بیش از 500 نیروی نظامی، 20 فروند کشتی و همچنین 20 واحد نظامی و تجهیزات ویژه شرکت داشتند.

در این زمایش، کشتی های نظامی ناوگان دریای خزر در آستراخان و ماخاچ قلعه به سوی نقاط مرکزی و جنوبی دریای خزر حرکت نمودند و با شیلک موشک از قایق تندرو (فریگیت) به سمت یک هدف دریایی، سامانه راهبری موشکی پیشرفته مورد آزمون قرار گرفت. از منظر تحلیلی، برگزاری رزمایش‌های نظامی کشورها از جمله روسیه به صورت انفرادی یا مشترک با دیگر کشورهای همسو یک اقدام معمول در هم‌افزایی و گسترش توان نظامی در برخورد با عناصر و مولفه های تهدیدزای منطقه ای و بین المللی به‌شمار می‌رود اما آنچه اهمیت و حساسیت برگزاری یک رزمایش نظامی را برجسته می سازد، شرایط زمانی و موقعیت مکانی آن به نظر می رسد.

با این حال، در مورد علت تحرک جدید روس ها، دیدگاه‌های متفاوتی وجود دارد. ولادیمیر یفسییف کارشناس امنیت بین‌المللی روسیه از جمله کارشناسانی است که معتقد است، رقابت‌های دولت‌های حاشیه خزر به نظامی شدن بیشتر خزر منجر شده است. این کارشناس بر این باور است که نگرانی روسیه بیشتر از قدرت گرفتن ایران در دریای خزر است.

آلکسی ولاسف، سردبیر روزنامه وستنیک کفکازا و کارشناس مسایل خزر، معتقد است اقدامات روسیه در تقویت قدرت دریایی خود در منطقه با هدف تحت فشار قرار دادن سایر کشورهای ساحلی برای تعیین تکلیف هرچه سریع تر رژیم حقوقی دریای خزر صورت می گیرد. ولادمیر یوسییف، کارشناس مسائل نظامی روس در مرکز مطالعات سیاسی و عمومی مسکو، نیز بر این باور است که روسیه نگران این واقعیت است که جمهوری اسلامی ایران در تلاش برای توسعه حضور نظامیش در دریای خزر است و این مساله مهم ترین دلیل برای مسکو در جهت نظامی کردن بیشتر دریای خزر است.

ولی کوزه گر کالجی، کارشناس اوراسیا

منبع:موسسه ابرار معاصر تهران

 

گزارش مرکز مطالعات توسعه لندن در مورد شرایط اقتصادی ایران

احمدی نژاد برای کسب آراء مردم در انتخابات، لغو یارانه سوخت و مواد غذایی را به تعویق انداخته است

ایران روزانه حدود 50 میلیون لیتر بنزین مصرف می کند که 37 میلیون لیتر آن را وارد می کند و طی سال های گذشته تلاش کرده است از واردات این مقدار سوخت بی نیاز شود اما تولید سوخت در داخل ایران به دلیل عدم برخورداری از استاندارد مطلوب مشکلات فراوانی برای سلامت مردم به وجود آورده و این کشور مجبور است پولی را که از طریق تولید بنزین محلی به دست می آورد برای درمان صدها حالت خفگی و بیماری ناشی از آلودگی هوا مصرف کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مرکز مطالعات توسعه در لندن تاکید کرد تحریم های بین المللی بخش های مهم اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار داده است و کشورهای غربی تلاش می کنند از طریق فشارهای جاری بانک مرکزی این کشور را از دستیابی به ارز محروم کنند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ این مرکز در پژوهش اخیر خود در مورد شرایط اقتصادی جاری در ایران اعلام کرد سقوط 50 درصدی ارزش ریال و افزایش 27 درصدی تورم ایران را به تلاش برای دور زدن تحریم ها وادار کرده است.

بر اساس این گزارش صادرات نفت ایران به میزان 40% کاهش یافته و این کشور از تامین حدود 400 میلیارد دلار برای توسعه بخش انرژی خود عاجز مانده است. به همین دلیل ایران به توسعه صنعت پتروشیمی و تولید سوخت روی آورده است.

ایران روزانه حدود 50 میلیون لیتر بنزین مصرف می کند که 37 میلیون لیتر آن را وارد می کند و طی سال های گذشته تلاش کرده است از واردات این مقدار سوخت بی نیاز شود اما تولید سوخت در داخل ایران به دلیل عدم برخورداری از استاندارد مطلوب مشکلات فراوانی برای سلامت مردم به وجود آورده و این کشور مجبور است پولی را که از طریق تولید بنزین محلی به دست می آورد برای درمان صدها حالت خفگی و بیماری ناشی از آلودگی هوا مصرف کند.

ایران همچنین برای افزایش درآمدهای خود قیمت سوخت را کاهش داده است اما همزمان قاچاق سوخت در این کشور افزایش یافته است.گزارش می افزاید دولت احمدی نژاد به شدت خواستار لغو یارانه سوخت و مواد غذایی است اما برای کسب آراء مردم در انتخابات آینده ریاست جمهوری و همچنین به دلیل اختلافات داخلی این مسئله را به تعویق انداخته است.

مرکز توسعه بین الملل در لندن اعلام کرده است یارانه هایی که دولت برای سوخت و مواد غذایی به مردم پرداخت می کند به 100 میلیارد دلار می رسد.بر اساس این گزارش ایران برای تامین سرمایه لازم برای توسعه انرژی با مشکلات جدی روبه رو است به همین دلیل تلاش می کند به هر روش ممکن به نقدینگی دست یابد و برای تامین این نیاز به کشورهایی روی آورده است که از تحریم ها مستثنی شده اند.

ایران به دلیل تحریم های نفتی سالانه 42 میلیارد دلار از دست می دهد. بانک مرکزی این کشور ، برای تامین هزینه توسعه تاسیسات پارس جنوبی برخی از سهام وزارت نفت را فروخته است. همچنین شرکت نفت سندهایی را با سود 20 درصدی چهار ساله توزیع کرده است. هرچند که توزیع این اسناد با ریسک همراه است اما ایران برای تامین نیازهای مالی خود به چنین سیاست هایی روی آورده است.

در گزارش آمده است که ایران از آغاز تحریم های بین المللی صادرات غیرنفتی به 50 کشور جهان را افزایش داده است که برخی از این کشورها اروپایی هستند. بر همین اساس صادرات غیرنفتی ایران در سال گذشته 8% رشد داشته است و به 32 میلیارد دلار رسید.
از سوی دیگر مرکز جهانی توسعه اعلام کرده است تحریم هایی اقتصادی آمریکا علیه ایران شدیدترین و محکم ترین تحریم هایی است که این کشور با آن مواجه شده و علاوه بر بخش نفتی و نظام بانکی در موارد دیگری چون تامین آلومینیوم ، فولاد ، زغال سنگ و مواد اولیه ساختمان سازی و خودروسازی تحریم شده است.
گزارش می افزاید تولید خودرو در ایران به میزان 40% کاهش یافته است و تحریم های بین المللی درصدد توقف این صنعت در این کشور است.همچنین تحریم ها باعث شده است این کشور به تجارت پایاپای در برابر مواد غذایی و دارو روی آورده است و به همین دلیل دستیابی بانک مرکزی به ارز محدود شده است.
مرکز بین المللی توسعه تاکید کرده است دولت احمدی نژاد برای جلوگیری از تاثیر تحریم ها به چند اقدام پیشگیرانه دست زده است از جمله هزینه صنایع داخلی را کاهش داده و واردات فولاد که میزان آن به 7 میلیون تن می رسد طی ماه های گذشته به شکل قابل توجهی کاهش یافته است.
در همین راستا ایران تلاش می کند تولید فولاد ملی را افزایش دهد و در این زمینه به پیشرفت 8 درصدی رسیده است. این کشور همچنین توانسته است طی سال 2012 حدود 253 هزار تن آلیاژ آلومینیوم و 168 هزار تن پودر آلومینیوم تولید کند و تلاش می کند در نیمه اول سال 2013 حدود 400 هزار تن آلومینیوم تولید کند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد